Singapore - Azië

Overnachten


Ondanks dat je in Singapore ook wel jeugdhergen hebt en een aantal pensionnen is het toch vooral de stad van Hotels. Werkelijk vele honderden hotels in alle soorten en maten zijn er te boeken. Zowel voor de budget toerist die voor een appel en een ei een kamer zoekt is er voldoende keus.
Ook de middenklasse hotels zijn er makkelijk te vinden, dit zijn doorgaans prima hotels waar u voor een redelijke prijs vrij compleet met allerlei facaliteiten kunt overnachten. Ook de kamer worden doorgaans op dagelijks termijn schoongemaakt.
Wat u ook in Singapore kunt vinden zijn de tophotels. Het heeft enkele van de beste Aziatische hotels in zijn midden. Om maar een echte aanrader te noemen, wat dacht u van het legendarische Raffles hotel. Dit prachtige koloniale hotel wat is vernoemd naar de Engelse grondlegger van het moderne Singapore Sir Stafford Raffles. Dit hotel heeft een prachtige binnenplaats waar u werkelijk heerlijk kunt dineren. Ook is dit hotel de bedenker van het bekende cocktail drankje de Singapore Sling. U wordt in het Raffles hotel aan alle kanten in de watten gelegd en zult moeite hebben als u weer moet uitchecken. Wij moeten er wel bij vermelden dat een verblijf in de wereldberoemde hotel u een klein fortuin gaat kosten.

Maak jouw eigen website met JouwWeb